disclaimer
sitemap
Alles voor de liefhebbers van Klassieke en Moderne Franse Auto's
La Strada Magazine | Kwartaalblad voor liefhebbers van Italiaanse auto's Autos van Gisteren | Klassiekers Jaren 50 | Nieuw Auto Magazine met alles over Klassieke Liefhebberauto's

Alles voor de Britse Auto liefhebber!

VICTRACE staat voor VICTORIE & RACE = VICTRACE. Sinds 1986 heb ik mij bezig gehouden met het verfilmen van Historic- & Classic Car & Motorcycle events in binnen- & buitenland.
Longbridge is een garagebedrijf gevestigd in het mooie Deventer.
DE GEHEIME COLLECTIE IN HET WESTLAND
Rijdt u ook met veel genoegen in uw klassieker maar vindt u (of uw vrouw) het sturen zo zwaar?
21th EUROPEAN VETERAN RALLY,  CORSE & SARDEGNA … MUCH MORE THAN JUST A RALLY

Nieuws

Verregende AutoJumble 2012 in Waalwijk

Zondag 24 juni 2012 werd de 14e British Autojumble in Waalwijk gehouden. Een Classic Event van internationale allure dat jaarlijks georganiseerd wordt door de MG Car Club Holland, MG ATO en de MG TTO met vele aanwezige andere Engelse autoclubs.
| lees meer

Sportief opgewaardeerde Rover 45

MG (Morris Garage) is bekend geworden met de tussen 1923 en 1980 uit Morris (Austin) onderdelen opgebouwde kleine, Spartaanse 2-zits open sportwagens.
| lees meer

21e British CARS & Lifestyle 2012

Jaarlijks in maart als de lente aanbreekt ontmoeten Anglofielen elkaar in het Autotron Rosmalen tijdens British CARS & Lifestyle om hun hobby – de liefde voor de Britse auto en typische Engelse lifestyle – met elkaar te delen.
| lees meer

9-daagse European Veteran Rally door Nederland

Na 22 European Veteran Rally's in het buitenland, variërend van de Schotse Highlands, Spaanse Hooglanden, Baskische, Corsicaanse, Sardijnse en Siciliaanse kusten en diepe binnenlanden is de 23e editie een route dichtbij huis.
| lees meer

Startpagina

Wisselvallige Oldtimerdag Waalwijk 2014

Zondag 10 augustus jl. vond in Waalwijk weer de jaarlijkse Oldtimerdag plaats. Het Lido park met grasvelden, bomen, bosranden en waterpartijen vormde een landelijk decor voor de klassieke auto's, vrachtwagens en tractoren met ook wat historische brom- en motorfietsen. De grote diversiteit aan Europese, Amerikaanse en ook Japanse merken maakt dit evenement voor vele bezoekers aantrekkelijk. Tot circa 14 uur bleef het nagenoeg droog, maar daarna werd het wisselvallig weer en was beschermende kleding en/ of paraplu nodig.

Artikel 18/08/2014 Toegevoegd

>> Lees meer
 

Bijna verregende AutoJumble 2014 in Waalwijk

Zondag 29 juni 2014 werd de 16e British AutoJumble in Waalwijk gehouden. Inmiddels heeft dit puur Britse evenement voor klassieke en moderne Engelse auto's een internationale allure gekregen. Jaarlijks verfijnt de organisatie van de MG Car Club Holland, MG ATO en de MG TTO de AutoJumble om het steeds groeiende aantal deelnemers van de talrijke Engelse autoclubs het hoofd te bieden.

Artikel 04/07/2014 Toegevoegd

>> Lees meer
 

Zonnige 9e Oldtimerweekend in Zundert

In het Brabantse Zundert, vlakbij de Belgische grens, werd van 16 t/m 18 mei voor de 9e maal het groots opgezette Oldtimerweekend 'De Walm' gehouden. Op een groot stuk weiland zijn er jaarlijks naast oldtimers ook tractoren, vrachtwagens, 4x4 (leger) voertuigen en motor- en bromfietsen te bewonderen en in actie te zien. Vorige edities namen we al een kijkje en viel de grote variatie op aan alles met wielen, waaronder ook tal van bijzondere voertuigen. We zoomden nu met name in op de Engelse inbreng.

Artikel 23/05/2014 Toegevoegd

>> Lees meer
 

A-Triumph Euromeet 2014 Rotterdam

De Europese Triumph TR "familie" komt tijdens het Euromeet weekend van 12 t/m 14 september naar Nederland en wel naar Rotterdam òp de ss Rotterdam. De Europese familie wordt gevormd door Triumph TR clubleden uit Europese landen als België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot Britannië, Ierland, Italië, Noorwegen, Zweden, Zwitserland en Nederland met hun klassieke open Triumph TR sportwagens. De TR2 was in 1953 de eerst geproduceerde model en de TR8 uit 1984 de laatste. Tezamen zullen ze het specifieke weekend een kleurrijk palet van sportwagens vormen op de parking, gelegen aan de bakboordzijde van de ss Rotterdam.

Artikel 24/02/2014 Toegevoegd

>> Lees meer
 

Great British op Circuitpark Zandvoort

Great British op Circuitpark Zandvoort

De 4e editie van het evenement Great British zal zondag 4 mei weer plaats gaan vinden op het Circuitpark Zandvoort. Great British is een evenement dat geheel gericht is op alle Engelse merken, ongeacht of het nu vergane glorie of moderne trots betreft. Het evenement is voor en door liefhebbers van Engelse auto's met zowel klassiekers en youngtimers als moderne bolides.

Artikel 24/02/2014 Toegevoegd

>> Lees meer
 

Nieuw thema magazine 'Klassiekers jaren 50'

De meeste autoboeken of tijdschriften zijn merkgebonden of vrij algemeen van opzet. Met het nieuwe thema magazine 'Klassiekers jaren 50' voorzien we in de behoefte aan overzicht en variatie in een bepaald decennium. Dit 1e deel in de reeks 'Auto's van Gisteren' thema magazines bevat 20 artikelen over de meest populaire klassiekers in het betreffende decennium. Elk deel biedt een goed tijdsbeeld aan de hand van de artikelen van de meest geliefde klassiekers vanaf de jaren'50 t/m de jaren'80. De volgende delen verschijnen naar verwachting tussen medio 2014 tot medio 2015.

Artikel 21/02/2014 Toegevoegd

>> Lees meer
 

Nieuw Premium Auto Experience automagazine

Nieuw Premium Auto Experience automagazine

Als uitgever van deze Engelse autowebsite heeft Hanova Media Productions eind 2011 het nieuwe automagazine Premium Auto Experience gelanceerd. Deze halfjaarlijks te verschijnen uitgave richt zich op de Europese premium merken, waaronder ook de Engelse merken MINI, Land Rover en Jaguar. Tot eind februari ligt nr 3 – 2013 ofwel de Winter editie in de boekwinkel voor € 4,75. Eind mei 2013 verschijnt nr 4 als de Zomer editie.

Artikel 10/12/2012 Vernieuwd

>> Lees meer
 

Verregende AutoJumble 2012 in Waalwijk

Zondag 24 juni 2012 werd de 14e British Autojumble in Waalwijk gehouden. Een Classic Event van internationale allure dat jaarlijks georganiseerd wordt door de MG Car Club Holland, MG ATO en de MG TTO met vele aanwezige andere Engelse autoclubs. In het Lido park in Waalwijk aan de rand van de Drunense Duinen werd vorig jaar een record geboekt met circa 1.400 Britse auto's en duizenden bezoekers. Dit keer waren er slechts enkele honderden Engelse wagens en nog geen duizend die-hards die de onophoudelijke wind en regen trotseerden om de Britse collectie op een kletsnat grasveld te bewonderen.

Artikel 25/06/2012 Toegevoegd

>> Lees meer
 

Sportief opgewaardeerde Rover 45

MG (Morris Garage) is bekend geworden met de tussen 1923 en 1980 uit Morris (Austin) onderdelen opgebouwde kleine, Spartaanse 2-zits open sportwagens. In 1989 werd het samengevoegde MG-Rover nieuw leven ingeblazen met hulp van BMW met de sportieve Z-serie op basis van de Rover 25, 45 en 75 als laatste modelserie voor het in faillissement in 2005. Bij Ad Akkermans Auto's in Goes kregen we een MG ZS 180 Saloon uit 2004 mee om als sportief opgewaardeerde Rover 45 te beproeven.

Artikel 29/03/2012 toegevoegd

>> Lees meer
 

21e British CARS & Lifestyle 2012

Jaarlijks in maart als de lente aanbreekt ontmoeten Anglofielen elkaar in het Autotron Rosmalen tijdens British CARS & Lifestyle om hun hobby – de liefde voor de Britse auto en typische Engelse lifestyle – met elkaar te delen. Op de stands bij de talrijke Engelse autoclubs en op de beursvloer waar Engelse auto- en aanverwante bedrijven zich presenteren wordt er samen gepraat, gedronken en genoten van de ongedwongen sfeer met live muziek op de achtergrond.

Artikel 23/03/2012 Toegevoegd

>> Lees meer
 

2e Great British editie in Zandvoort

Na een 1e editie in het Drentse Assen in 2011 zal de 2e editie van het evenement Great British zondag 20 mei 2012 plaats vinden op Circuitpark Zandvoort. Great British is geheel gericht op alle Engelse merken, ongeacht of het nu vergane glorie of moderne trots betreft. Het is het buitenevenement voor liefhebbers van Engelse auto's, zowel klassiekers en youngtimers als modern cars.

Artikel 12/03/2012 Toegevoegd

>> Lees meer
 

9-daagse European Veteran Rally door Nederland

Na 22 European Veteran Rally's in het buitenland, variërend van de Schotse Highlands, Spaanse Hooglanden, Baskische, Corsicaanse, Sardijnse en Siciliaanse kusten en diepe binnenlanden is de 23e editie een route dichtbij huis. Deze is zeker niet minder fraai en minder avontuurlijk voor de historische automobielequipes, want de organisatie is 100 % Nederlands.

Artikel 20/02/2012 Toegevoegd

>> Lees meer
 

Film & Special Cars show in Autotron

Film & Special Cars show in Autotron

Tijdens de Internationale Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen konden liefhebbers op 4 en 5 februari jl, bijzondere auto's bewonderen op Film & Special Cars show, maar ook diverse politie Porsches. In 1962 ging namelijk de Algemene Verkeersdienst van de Rijkspolitie voor het eerst met Porsches de weg op. Vanwege het 50-jarige bestaan werden er diverse Porsches tentoongesteld.

Artikel 06/02/2012 Toegevoegd

>> Lees meer
 

Nieuw Premium Auto Experience automagazine

Nieuw Premium Auto Experience automagazine

Als uitgever van deze Engelse autowebsite heeft Hanova Media Productions eind 2011 het nieuwe automagazine Premium Auto Experience gelanceerd. Deze halfjaarlijks te verschijnen uitgave richt zich op de Europese premium merken, waaronder ook de Engelse merken MINI, Land Rover en Jaguar. Tot eind februari ligt nr 1 – 2011 ofwel de Winter editie in de boekwinkel voor & 4,75. Eind mei 2012 verschijnt nr 2 als de Zomer editie.

Artikel 06/01/2012 Toegevoegd

>> Lees meer
 

BRITISH AUTOJUMBLE 2012 in Waalwijk

BRITISH AUTOJUMBLE 2012 in Waalwijk

Zondag 24 juni 2012 wordt voor de 14e keer de British Autojumble in Waalwijk gehouden. Een Classic Event van internationale allure dat jaarlijks georganiseerd wordt door de MG Car Club Holland, MG ATO en de MG TTO met vele aanwezige andere Engelse autoclubs. In het Lidopark in Waalwijk aan de rand van de Drunense Duinen werd vorig jaar een record geboekt. Er waren circa 1.400 Britse automobielen te bewonderen en daar kwamen liefst duizenden bezoekers op af.

Artikel 04/01/2012 Toegevoegd

>> Lees meer
 

British CARS & Lifestyle beurs 2012

British CARS & Lifestyle beurs in Rosmalen

Sfeer is het grote succes achter British CARS & Lifestyle. Bezoekers herken je aan de groene jas, geruite pet, gek op tradities en de cultuur van de U.K. ‘Ladies en Gentlemen’ amuseren zich tussen de vele stands, laten zich informeren over Groot-Brittannië, kopen of genieten van een Engelse klassieker en typische Britse producten en proeven de veelal home made producten en gerechten uit de traditionele Britse keuken.

Artikel 4/01/2012 toegevoegd

>> Lees meer
 

V12 Zagato in gelimiteerde oplage

V12 Zagato in gelimiteerde oplage

Om een halve eeuw samenwerking tussen Aston Martin en Zagato memoreren is tijdens het prestigieuze Concours d'Elegance Villa d'Este aan het Italiaanse Como meer op 21/22 mei de Aston Martin V12 Zagato statisch geshowd. Een week later maakte deze zijn dynamische debuut tijdens het VLN-kampioenschap op de Nürburgring. Het kostbare pronkstuk zal in 2012 in een beperkte oplage worden geproduceerd.

Artikel 31/08/2011 Vernieuwd

>> Lees meer
 

Ultieme McLaren MP4-12C krachtpatser

Vanaf 2012 gaat McLaren met de MP4-12C competitieversie racen in de GT3-klasse.

Hoewel McLaren al in september 2009 wat specificaties prijs gaf van haar nieuwe spectaculaire MP4-12C, is nu ook bekend dat deze Britse krachtpatser 168.500 Engelse ponden moet gaan kosten. Met de in ons land daarbij nog de omgerekende verschuldigde BTW en BPM komt de aanschafprijs uit op circa € 260.000,-.

Artikel 31/08/2011 vernieuwd

>> Lees meer
 

Vantage GT3 racer vervangt DBRS9 in 2012

Vantage GT3 racer vervangt DBRS9 in 2012

De uit 2005 en 2006 daterende Aston Martin DBR9 GT1- en minder geavanceerdeDBRS9 GT3 racers worden in 2012 vervangen door de Vantage GT 3. Deze op de V12 Vantage gebaseerde nieuweling van Aston Martin Racing krijgt modernere en snellere techniek aangemeten om de strijd in de officiële FIA GT3-klasse volop aan te kunnen.

Artikel 31/08/2011 nieuwe foto's toegevoegd

>> Lees meer
 

James Bond auto's in National Motor Museum

James Bond auto's in National Motor Museum

In 2012 wordt in het kader van 50 jaar James Bond de grootste collectie auto's van deze filmheld samengebracht in het National Motor Museum in het Engelse Beaulieu. Naar verwachting zal er een grote collectie van meer dan 50 Bond filmauto's worden getoond vanaf januari t/m december 2012. Denk daarbij aan de Aston Martins DBS (Quantum of Solace) en DB5 (Goldeneye), maar ook aan de Jaguar XKR uit Die Another Day, de Rolls- Royce Phantom III uit Goldfinger en andere auto's die een prominente rol speelden in de talloze Bond-films.

Artikel 31/08/2011 ge-update

>> Lees meer
 


 
Graphic Exception,Klein bureau? Ja! Grote projecten, grote ideeën, groot in ontwerpen? Ja, ja en ja!
Een 'wanna have' voor iedere cabriorijd(st)er!